Welkom bij de Tekenspecialist.
U vraagt ik teken.


Coachkaarten - Het Ikken Kabinet

Coachen met Voice DialogueIn Voice Dialogue worden de verschillende personages, de ‘ikken’, uitgenodigd om in gesprek te gaan met de buitenwereld. Iedere ‘ik’ voelt en denkt op een eigen manier en dat heeft invloed op gedrag en waarneming. Sommige ‘ikken’ zijn nadrukkelijker aanwezig (de primary selves) dan anderen, wat het voor de disowned selves lastiger maakt hun stem te laten gelden. 
Via Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ gestimuleerd om vrijuit te spreken. Dus zonder inmenging of kritiek van het ego, wat normaal gesproken bepaald welke ‘ikken’ het sterkst op de voorgrond treden. Vrijuit sprekende ‘ikken’ geven een verhelderend beeld en helpen de facilitators van sessies bij hun analyse.
De complete set bestaat uit 28 verschillende geplastificeerde ‘ikken’-kaarten en 2 extra kaarten en wordt geleverd in een luxe metalen opbergdoosje. De 28 Ikken-kaarten zijn de meest voorkomende IK personen, waaronder De Twijfelaar, De Innerlijke Criticus, De Uitsteller, De Pleaser en De Perfectionist. De 2 extra kaarten zijn een Stress thermometer en mijn Stress top 5.

Elke kaart is H 15 x B 10,5 cm. 

EAN 7421084405162

Peritus Artifex op BOL.COM

Geïnteresseerd: De standaard set is te koop via BOL.COM.       Klik op de button om direct naar de pagina van BOL.COM te gaan.

De BOL.COM set is niet te koop in België. Belgische klanten kunnen de set bestellen via het onderstaande contactformulier

De set is  specifiek aan te passen aan of voor uw bedrijf.  In uw huisstijl, met Logo, bedrijfsnaam, bedrijfskleuren, website en/of telefoonnummer.