Welkom bij de Tekenspecialist.
U vraagt ik teken.


Coachkaarten - Het Ikken Kabinet

Coachen met Voice DialoqueIn Voice Dialogue worden de verschillende personages, de ‘ikken’, uitgenodigd om in gesprek te gaan met de buitenwereld. Iedere ‘ik’ voelt en denkt op een eigen manier en dat heeft invloed op gedrag en waarneming. Sommige ‘ikken’ zijn nadrukkelijker aanwezig (de primary selves) dan anderen, wat het voor de disowned selves lastiger maakt hun stem te laten gelden. 
Via Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ gestimuleerd om vrijuit te spreken. Dus zonder inmenging of kritiek van het ego, wat normaal gesproken bepaald welke ‘ikken’ het sterkst op de voorgrond treden. Vrijuit sprekende ‘ikken’ geven een verhelderend beeld en helpen de facilitators van sessies bij hun analyse.
De complete set bestaat uit 24 verschillende geplastificeerde ‘ikke’-kaarten en 3 methodekaarten en wordt geleverd in een luxe metalen opbergdoosje. De 24 Ikken-kaarten zijn de meest voorkomende IK personen, waaronder de twijfelaar, de innerlijke criticus, de uitsteller, de pleaser en de perfectionist. 
Elke kaart is H 15 x B 10,5 cm. 

EAN 7421084405162

Peritus Artifex op BOL.COM

Geïnteresseerd: De standaard set is te koop via BOL.COM. Klik op de button om direct naar de pagina van BOL.COM te gaan.

De set is ook specifiek aan te passen aan of voor uw bedrijf. Met uw Logo, bedrijfsnaam, bedrijfskleuren, website en/of telefoonnummer.